Medisch transport

MKDelivery verzorgt o.a. (spoed) transport van medische instrumenten en goederen voor ziekenhuizen. Wij verzorgen ook spoedzendingen tussen ziekenhuizen onderling.
Bent u leverancier van ziekenhuizen en heeft u behoefte aan een betrouwbare en voordelige transporteur van uw goederen dan treden wij graag persoonlijk met u in contact om uw transportwensen tot in detail te bespreken om maatwerk te kunnen leveren.
 • Chirurgische betrouwbaarheid
  Met MKDelivery zal uw chirurg nooit zonder de benodigde instrumenten werken
 • Spoed of no-rush
  Of het nu om een zending gaat die meteen geleverd moet worden(spoed) of bijvoorbeeld een leenset met specialistische chirurgische instrumentarium voor operatiekamers met 1 dag levertijd(no-rush) MKDelivery regelt het voor u.
 • Klantgerichtheid
  Het zijn mensen die samenwerken, geen klanten. Wij luisteren graag naar uw behoeftes en komen samen met u tot een optimale oplossing voor het bezorgen van uw medisch (spoed)transport.
 • Betrouwbaarheid
  Wij werken met vaste chauffeurs die bekend zijn in de Nederlandse ziekenhuizen, die u kunt vertrouwen als uw eigen mensen. Uw zending wordt nooit overgedragen aan derden.
 • Flexibiliteit
  Spoedzendingen houden zich nu eenmaal niet altijd aan kantooruren. In de 24-uurs economie is een spoedkoerier die altijd klaar staat gewoon een must.
 • Bereikbaarheid
  Onze centrale planning is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op 06-49 32 71 57. U wordt direct te woord gestaan door een ervaren planner. Zonder wachttoon of doorschakeling.
 • Lage kosten
  Met ons basistarief van 36 tot 40 eurocent per kilometer zijn wij tot wel 35% voordeliger dan de gemiddelde spoedkoerier in Nederland.
  Voor vrijblijvende informatie of het maken van een persoonlijke afspraak belt u met 06-49 32 71 57.