Over ons

Wie we zijn, wat we doen:

MKDelivery is opgericht door Marco Faber. MKDelivery staat voor Marco koeriersbedrijf. Na tientallen jaren in dienst geweest te zijn van verschillende grote transport en koeriers bedrijven heb ik gemerkt dat er bij veel bedrijven een te gecommercialiseerde aanpak is. Bij MKDelivery streven we er dan ook naar om u onze persoonlijke aanpak te laten voelen. Het gevoel dat u niet gewoon een het volgende pakketje bent!

Bij MKDelivery heeft u altijd een persoonlijke oplossing, omdat we altijd met u meedenken. Hierdoor bent u goedkoper uit dan bij de meeste koeriersbedrijven en maken we met u duidelijke afspraken waar u op kunt bouwen.

Nooit Nee!

MKDelivery verkoopt nooit “Nee” aan haar klandizie voor zover het gaat om koerierstransport onder de 500 kg. Bestelbussen en vrachtwagens hebben soms wel een beperkte inzetmogelijkheid, check de beschikbaarheid.

100% garantie!

Met in acht neming van overmacht, garanderen wij de koerierszending voor 100%. In principe krijgt u voor de duur van de rit een chauffeur met auto ter beschikking. De koerier is middels track & trace in beeld bij de planning. Uiteraard kan elke aanvulling welke u wenst tijdens de rit worden uitgevoerd. Uw zendingen worden indien gewenst gesplitst etc.
Op afleveradressen wordt contact gelegd met de ontvanger, zonodig gewacht, of in uw opdracht elders geleverd bij afwezigheid van de ontvanger. Als het ontvangende bedrijf gesloten is bieden wij de meest efficiënte oplossing.